om os

ITW Spraytec Nordic er industrielle smøreeksperter

ITW Spraytec Nordic

ITW Spraytec Nordic har siden 2001 været er en del af ITW, der er en multinational amerikansk ejet virksomhed med mere end 51.000 ansatte i 56 lande. I samarbejde med vore søsterselskaber udvikler, producerer og markedsfører vi teknisk avancerede industrielle smøremidler og opmærkningssystemer til industrier over hele verden.
Kema® blev grundlagt i Silkeborg i 1975 og har siden været i løbende udvikling. Det har sikret, at vi i dag står med et stærkt brand i industrien.

ITW Spraytec Nordic blev i 2009 ISO 9001 certificeret. Vi betragter styring af kvalitet som en styrke for vore samarbejdspartnere. Det sikrer levering af kvalitetsprodukter til vore kunder og vi ser det som en vej til at opnå stor kundetilfredshed og troværdighed i markedet.

Vi ønsker at fremstå som en attraktiv og troværdig samarbejdspartner ved at leverer de korrekte produkter til aftalt kvalitet, aftalt pris og i rette tid.

Kontakt

Hej. Hvis du ikke kan finde det du søger, er du meget velkommen til at ringe til os på nedenstående nummer eller sende os en mail. Så vender vi tilbage snarest muligt.

Kundeservice


+45 86 82 6444
info@itw-spraytec.dk

Copyright © ITW DANMARK 2024 - Alle rettigheder forbeholdes. Cookie settings