Industri afrenser

Inden for afrenserere er der mange områder. Nedenstående vil give lidt overblik over typerne af afrensere der findes i vort sortiment.

Information omkring industriafrenser

Vi har i vort sortiment af afrenser hos ITW Spraytec Nordict et bred udvalg i vore brands Kema, ROCOL og LPS.

Valget af afrenser er vigtigt for succesen, nedenstående vil hjælpe dig i dit valg af produkt.

See the whole range
 • Electrical/Electronic

  Kontaktrens kræver særlige egenskaber for at rense effektivt og ikke påvirke funktionaliteten af ​komponenterne de rengør. De skal være hurtig tørrende og ikke efterlade rester.

  Fødevare og andre rene industrier kan kræve, at produkterne er NSF-registreret hvorfor valg af applikations sted er vigtigt for dit valg.

 • Effektive afrenser

  Produkter der anvendes til affedtning før limning eller et totalt affedtningsprodukt som MA-4000, er hurtigt fordampende og efterlader ingen rester.

  I kategorien ligger også SA-2000 og ROCOL Industrial Cleaner som er gode afrenser. Industrial Cleaner udemærker sig ved at have NSF-registreringen som kræves ved brug i fødevare og andre rene industrier.

 • General afrensning

  I denne kategori finder vi Kema Motorrens, afrenser produkter til tjære, limrester fra etiketter, sod, blæk og sæbeprodukter til general rengøring af olie, fedt og lignende.

  Der er skumrensemiddel fra ROCOL med NSF-registering, ligeledes finder der i LPS brand en triggerspray med et effektivt vandbaseret sæbeprodukt til generalanvendelse.