Industrier

Metalforarbejdning

Teknisk avancerede metalbearbejdningsprodukter og væskestyringsløsninger

Vi fremstiller en omfattende vifte af innovative metalbearbejdningsvæsker, fedt og olier – alt sammen designet til at imødekomme kundernes behov under udfordrende driftsforhold.

Vi leverer markedsledende løsninger til produktions- og serviceværksteder, værktøjsrum og vedligeholdelsesafdelinger på tværs af forskellige applikationer.

RTD® – Håndpåførte skærevæsker

RTD-serien af håndpåførte skæresmøremidler har en unik formulering, der giver uovertruffen ydelse på tværs af en række jernholdige og ikke-jernholdige metaller.

RTD fordobler levetiden på værktøjet og kan i nogle tilfælde give op til en 400 % øget produktivitet sammenlignet med lignende produkter. Laboratorietest har vist, at RTD tilbyder op til 5 gange mere slidbeskyttelse end andre produkter, hvilket forlænger værktøjets levetid og forbedrer overfladefinish, hvilket sikrer kvaliteten af det færdige arbejdsemne.

Under produktionsprocesserne kan skader og brud betyde betydelige omkostningsforøgelser – ved hjælp af RTD kan du minimere disse risici og tillade Precision Engineer at skære med tillid.

Skift til RTD kan give en samlet omkostningsreduktion i produktionsomkostninger:
 • Minimeret værktøjsbrud
 • Forbedret overfladefinish
 • Reduktion i omkostningerne ved inddrivelse af ødelagte værktøjer
 • Forbedrede produktivitetshastigheder
 • Reduktion af afviste arbejdsemner

Download vores RTD hurtigt faktaark for mere information om RTD

*Baseret på casehistorier og laboratorietest ved industristandard ved hjælp af Reichert Wear-testen.

TRI-Logic® – Opløselige olieskæringsvæsker

Alle TRI-Logic® metalbearbejdningsvæsker er blevet omhyggeligt formuleret til at modstå nedbrydning i sumpen.

Bakterier og svampe overlever kun under forhold, der giver en passende fødekilde. Fjern fødekilden, og sandsynligheden for mikrobiel vækst er kraftigt reduceret.

Alle råmaterialer, der er brugt i TRI-Logic®, er blevet omhyggeligt udvalgt for deres “biologiske hårdhed” (iboende resistens mod bakteriel nedbrydning). Råmaterialer, der tilvejebringer en potentiel fødekilde for bakterier, er blevet fjernet eller minimeret.

Derudover indeholder TRI-Logic® skærevæsker yderst effektive antimikrobielle tilsætningsstoffer, der maksimerer modstanden mod bakterie- og svampenedbrydning.

Andre sektorer, vi betjener …

Ud over skærevæsker udvikler og producerer ROCOL løsninger, der bruges overalt i ingeniørbranchen. Fra glasproduktion til svejsning, formsprøjtning af plast til smedning af varmt metal – så har vi det.

Vores kemikere samarbejder med ingeniører inden for området for at sikre, at vi skaber produkter, der imødekommer de krævende behov i ingeniørbranchen.

V-cut – Lille pakke med opløselige olieskærevæsker

V-cut™-serien af skærevæsker, hydraulikolie og glidevæske er designet til at blive brugt i kombination og levering til ethvert maskinværkstedsmiljø. Brug af den nyeste additivteknologi betyder, at V-cut er konstrueret til at give brugerne maksimal værdi, mens det aldrig går på kompromis med ydeevnen.

V-cut-serien tilbyder vores kunder:
 • Teknologi, der er velegnet til en lang række metalbearbejdningsoperationer, herunder; drejning, fræsning, slibning og boring osv.
 • Produkter, der er egnede til jernholdige og ikke-jernholdige materialer og med mindre pakkestørrelser til rådighed … V-cut er det komplette sortiment til små til mellemstore maskinværksteder.
 • Løsninger, der er designet med henblik på brugerens sikkerhed; sikker og behagelig at bruge, med minimale farer.

ULTRACUT® – Opløselige olieskæringsvæsker

ULTRACUT-serien med vandblandet skærevæsker er blevet udviklet for at give optimal skæreydelse, inklusive produkter til alle metalfjernelsesoperationer.

ULTRACUT er formuleret til at give:
 • Lang, omkostningseffektiv sumplevetid
 • Høje fortyndinger – økonomisk i brug
 • Forlænget værktøjslevetid
 • Brugervenlig
 • Lav skumdannelse
 • Fremragende korrosionsbeskyttelse

Videnscenter

Go to all resources

Copyright © ITW DANMARK 2024 - Alle rettigheder forbeholdes. Cookie settings